Wednesday, November 14, 2012

s.w.e.e.t 20

alhamdullilah 14.11.2012 tiba dengan baik dan sempurna
walaupun kini Moscow di bawah suhu takat beku
namun ianya bukan satu yang perlu dipentingkan :)
dan tahun ini masuk kali ke 5 aku menyambut ketibaan tarikh yang bermakna ini
bukan kerana suhu dan keadaan
bukan juga kerana perayaan
namun kerana hari istimewa seseorang

selamat hari lahir yang ke-20
diucapkan khas buat Nur Iliani Mohd Rashid
tiada apa yang special dapat dihadiahkan 
selain ucapan serta doa melalui panggilan telefon
walaupun hakikatnya jarak masa dan tempat cukup jauh dan berbeza 
namun semestinya itu bukan erti untuk aku lupa tentangnya  :)


kalau dulu mengenalinya hanyalah sebagai kawan biasa
apatah lagi sudah muak melihat muka yang selalu dilihat sejak dari bangku sekolah rendah lagi
dua muka serupa dan mempunyai kembar yang sama parasnya
tidak lebih daripada itu
tahun berganti tahun
sehingga di usia 16 tahun
barulah aku sedar mengapa dia istimewa kemudiannya 
*mungkin kawan2 yang selalu update entri blog aku yang lepas2 mengetahui segala cerita berkenaan aku dan dia :)

alhamdullilah
apa yang aku harapkan sekarang
hanyalah redha Allah SWT
redha mak ayah
redha keluarga
redha kawan2 semua
untuk aku melayari satu perhubungan yang halal disisiNya
aku sedar mungkin ia mengambil masa
memandangkan aku sibuk dengan pengajian perubatan yang masih berbaki 3 tahun lamanya
apatah lagi dia juga harapan keluarga untuk mengenggam segulung ijazah
itu sebenarnya yang lebih penting dan utama
harapan mak ayah,harapan keluarga
insyaAllah..sama-sama mencapai kepuncaknya :)

Selamat Hari Lahir sekali lagi yang ke-20
maaf andai pernah ada silap dan salah
jalanilah kehidupan seharian dengan baik di bumi Kenyalang
hadapilah segala onak dan ranjau demi masa depan
sesungguhnya Allah SWT ada bersama kita di susah dan senang 
amin

semoga terus sukses dalam hidup
sweet 20

ikhlas daripada :
*jangan salah orang :D
aku di sebelah kiri 
yang sentiasa berada di belakang dan menyokong mu :)

8 comments:

nurul fathiah said...

so sweet...sye doakan yg terbaik utk kalian..amin...:)

Anonymous said...

yg kanan tu single lg ke?

angahMia said...

so sweet! hapy besday jugak untuk sidia :)

hamizah samsudin said...

tacing lah yani pas ni .. ekekeke

khai said...

nurul fatihah : amin :)

khai said...

anonymous : single lagi tu ^^

khai said...

angahMia : insyaallah..doakan neh semoga berkekalan..amin :)

khai said...

hamizah : hehe..arap2 dia bace la entry ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...