Sunday, April 8, 2012

CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84


salam sejahtera buat semua pembaca
selamat malam buat semua rakan di Malaysia
semoga malam ni dipenuhi dengan segala cahaya harapan
untuk impian dan cita-cita hari esok
amin :)

bukak laptop hari ni
baru teringat satu contest yang dianjurkan oleh pemenang contest
Pictures Of The Year 2011 hari tu
dan tarikh tutupnya malam ni jam 11.59 malam
still tinggal 5 minit harap2 xterlambat 

CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84

klik link ni tuk join : KLIK SINI

dan banner yang aku ada xlain xbukan
banner contest Pictures Of The Year 2011

contest ni benar2 memberi makna yang tersendiri buat aku
alhamdullilah..dengan penyertaan buat kali pertama hampir 100 blogger
banyak yang aku belajar 
bukan senang sebenarnya nak anjurkan sesuatu contest yang melibatkan blog

buat teman2 blogger yang pernah buat contest
jom join ! 

15 comments:

Zamani said...

Thanks bro! Y=Tunggu keputusannya diumukan nanti k ;)

Miss Amateur Cook said...

gud luck! :)

✿ pink velvet ✿ said...

comeinyer banner tu, hikhik~~

Zamani said...

Salam~ Thanks for joining ;) Zam dah sediakan list peserta untuk segmen Zam, jadi sementara menunggu keputusan, jemputlah blogwalking ke blog diorang juga, k ;))

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

girang [dot] taemin said...

dtg sini ^^

girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

Zamani said...

Adakah anda antara yang bertuah? jom tengok!

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/top-3-pemenang-contest-banner-segmen.html

misz sempoi said...

tahniah der...
eh ensem header..hahaha

ANISA said...

terjah blog ni...dari segmen blogger zamani....
lawa2 suka2

khai said...

zamani : baru bukak blog n dpt tahu pasal ni..alhamdullilah..tahniah jugk buat pemenang2 yg lain

miss amateur cook : thanks :)

khai said...

pink velvet : bese2 je..huhu

girang : nice entry bro..thanks usha2 sni :)

khai said...

misz sempoi : haha..bese2 je..thanks n usha2 sini ^^

anisa:mekasih..terus usha2 sini yup :)

KiKiHanakO said...

nice!!!

etuza said...

Asalam tahniah jadi pemenang ya.

khai said...

kikihanako : thanks :)

etuza : alhamdullilah..thanks :)

faizulosman said...

dtg sini dan follow... nk tahu kehidupan di moscow... hopely sy dpt ke sana suatu hari nti...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/journey-to-mersing.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...