Sunday, April 29, 2012

remove Facebook timeline sekarang !

salam buat semua pembaca
hari ni nak share cammana nak remove Timeline facebook !
happy giler bila dapat remove aplikasi tu
siyes memang serabut dan x mesra pengguna langsung
lebih2 lagi untuk student cam kita
yang nak sempoi2 simple2 

bukak2 FB dah jadi timeline !

so,bila dapat tahu ada cara nak remove
apa lagi terus tukar
simple je..just follow apa yang dia nak

dan hasilnya :

jom semua try ! memang berkesan !
tekan link merah kat bawah ni dan follow step2 dia :

terima kasih buat blogger tu sebab share tentang ni
mungkin ada antara kita yang suka timeline sebab ada cover photo
depend la sume tu
tapi kalau siapa2 yang selama ni tercari2 cara nak remove timeline tu
just try it
memang berkesan :)

6 comments:

wan era said...

thanks

Faizul Osman said...

thanks sb bg tahu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/tips-ke-matrikulasi-kmns-terbaik.html

khai said...

wan era : most wc :)

khai said...

faizul : no hal bro

Cik Mizah said...

dori , awk je yg x nampok timeline....org lain tetap nampak timeline awk...mmg x dpt diubah..:D

khai said...

cik mizah : yup mmg betul pun..tapi sekurg2ny FB yg kita tgok x timeline dh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...