Wednesday, June 8, 2011

contest muka terperanjat beruk


study, study n study
esok general chemistry,lusa anatomy n histology
tu je yang ada lam brain aku sejak dua menjak ni;)
release tension jap.usha2 blog.teringin lak aku nak post entri baru
sekarang aku nak cari feel skit
yup
aku nak join 1 contest ni !

CONTEST MUKA TERPERANJAT BERUK
hahaha..sempoi habis contest ni



thanx cik jieha coz invite aku join 1st contest dia ni ;)

MUKA TERPERANJAT?
haha..
aku ada 1 gambar ni
agak r terperanjat b***k !


gambar ni aku amik waktu aku kat zoo berlin,german 
aku ingat gi time ni
singa 'cute' kat belakang aku tu bukan men gi berlagak ayu time aku n geng2 sampai
(sebijik cam gadis ayu)
aku ingat singa jerman ni..baik2..sopan2;)
time pegi dekat je.mak oih!
jantan upenye singa ni!haha
meraung tak tentu pasal..gempak 1 zoo.cam nak makan orang je
terperanjat adrenalin lam badan aku.
cayalah singa tu
aku akan ingat dia sampai bila2 r;)

dan tuk contest kali ni
aku nak tag kat sorang blogger sempoi ni yang aku rase amat mahir bab2 terperanjat ni :


buat semua teman2
lau korang rasa contest ni sempoi
lau korang rasa nak mengangkat martabat gambar2 korang yang terperanjat habis 
pe lagi??
jom2 join contest ni
and jangan lupa
doakan aku yang terbaik tuk final exam yang just around the corner ni!
amin;)

5 comments:

siti munirah said...

canteekk!haha..

yatykamaruddin said...

gudluck lah 4 final exam khadari!wt yg terbaek,hehe :)
insyaallah

piouspdosh said...

semart!

btw, bittaufiq wannajah dlm final bro =)

Anonymous said...

huhu.... ak yg baca crita ko ni leh tpranjat...hahah..

khai said...

munirah:haha..memang cantekk

yaty n piouspdosh:
amin..insyaALLAH..mghrpkanyg terbaik;)

anonymous:hahaha.elex2,jgn terperanjat besr dh.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...