Sunday, April 24, 2011

hafizzainal's contest-senyuman mahal

hahaha
belum dah apa2 aku dah tergelak besar
mohon korang membaca entry aku kali ni
dengan hati yang terbuka..apa yang ada lam entry ni
tuk kita2 je k?hehe

entry aku kali ni adalah khas untuk
contest : hafizzainal's contest-senyuman mahal
cool habis contest ni!
cayalah hafiz ;)


nilah hafiz zainal kalau korang nak kenal..
rakan sebaya aku dan baru je habis study foundation kat UM
katanya nak jadi dentist tapi aku prefer dia jadi singer
siyesly,best giler kot suara dia !
single ke x?korang tanya tuan punya badan sendiri la ye..hehe
bak kata hafiz : fly like a bird ;)

jom usha2 blog terhangat hafiz zainal :

dan kali ni
aku nak dedahkan senyuman termahal
 yang pernah aku lakarkan 
sepanjang aku hidup 19 tahun ni
bukan senang nak tengok aku senyum cam ginie..
korang memang bertuah..hehe

bak kata orang :
senyuman manis menusuk kalbu ;)
hahaha


menusuk kalbu x??


hahaha
inilah hasil kerja keras geng2 aku
time aku bercuti kat jerman bulan disember lepas
memang aku appreciate habis..
masa ni memang dah tak betul sume..
happy punya pasal!baru lepas balik jalan2.haha
siyesly aku cakap
bukan senang nak tengok aku mengayakan tuala mandi di kepala
dengan lakaran senyuman yang cukup indah!
cuuunnn habis..
gigi aku tu..hasil berusan dengan colgate tau..hehe
dan dengan ini aku nak iktirafkan 
yang ni adalah senyuman paling mahal 
yang aku pernah lakarkan
first and last !
hahaha

(korang jangan share2 & take this picture neh)
lau buat gak..terimalah korang virus trojan karang
yang tu aku jamin..hehe

chill la semua
senyuman itu adalah anugerah yang tak ternilai 
daripada ilahi buat kita semua
mana mungkin ciptaan manusia yang paling terbaik ni
tiada penyeri : senyuman ;)
semua orang terselit kemanisan disetiap senyuman mereka
jangan kata kita senyum xcantik,xhensem,xcun
itu silap
sebab senyuman yang kita ada
itulah senyuman termahal dalam hidup kita!
tengok aku ?
cantik cun x senyuman tu ?hahaha..

thanx hafiz 
coz mengangkat martabat senyuman kita semua !;)

dan untuk contest kali ni
aku nak tag kat 3 teman yang semuanya bagi aku
mempunyai senyuman yang termahal
xcaya ? nanti korang usha2 la blog diaorang ye.hehe
tengok la camner diaorang senyum ;)


apapun
buat semua teman2 lain
walaupun aku tak tag korang
tapi korang semua bagi aku
merupakan penyenyum yang termahal
jom kita join contest ni ! 
kerana senyumanmu itu begitu berharga

senyum sokmo ;)

19 comments:

husna mukhtar said...

har har har
comei sungguh. HAHA

Asyraf Arif said...

seyuman manis. huhu good luck ! ;p

MUNIRAHdwB2ST said...

hahahahaha...snyuman paling mlampau aaa tu~hahahahaha
bangga Org kg~ganu kte nih...hahahahaha

khai said...

haha..ni first n last senyuman aku paling mahal..aku akan ingat detik2 ni sampai bila2!;).hehe

SITI SYUHADAH said...

terbaik ar snyuman tuh..
syuman mnis...

khai said...

haha..thanx2 ada

fadlisabri said...

Medic 1st year jugak ea??
salam ukhwah!

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

khai said...

yup..1st year..sama ke?kat mana?;)
salam ukhwah jugak fadli!;)
nice to meet you

teha said...

kahkahkah ! comell gile..

khai said...

teha:haha..tq2..;)

sleepycatz said...

haha~!!
part gigi plg comeyl

khai said...

sleepyctaz:gunelah COLGATE..hahaha

BearBear ^^ said...

wooo~ comel gile senyuman tuuuuuwwww..
huhuhu :D

menusuk kalbu gitueeeewwww..

BearBear ^^ said...

wooo~ comel gile senyuman tuuuuuwwww..
huhuhu :D

menusuk kalbu gitueeeewwww..

khai said...

bearbear:hahaha..terbaik punyer!;)

nadiah yaya said...

congratez....dpt 1st runer :)

piouspdosh said...

tak sia2 pakai tudung, menang dah..haha

khai said...

nadiah:tq2..;)

piouspdosh:haha..senyuman cun tu;D

Lilynn Sazlin said...

bahahaha. siap pakai bedak tak tahan tu. btw im following u here! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...