Saturday, April 23, 2011

masih ISLAMkah makcik hajjah sitt al-wuzara??


sedang aku melayan facebook
 tatkala otak aku dah penat memahami isi2 buku dan nota
tetiba aku mendapat 1 notification 
dan ini daripada 1 group yang aku pernah like
cuba korang baca betul2 yang part dikuningkan tu :
sila search 
''makcik hajjah sitt al-wuzara..pleaseeeee..tlg sbr kn..tgk wall die.''
nampak cam serius dan penting...
post ni telah berjaya menarik perhatian aku untuk lebih kenal
sape tu makcik hajjah sitt al-wuzara ???

tanpa aku berfikir panjang aku terus search FB makcik ni
dan hasil aku :

yup..aku dah jumpa FB makcik yang diuarkan2 kan tu..
xde plak mutual friends ngan aku
dan aku cuba bukak wall FB mak cik ni :

MASYAALLAH ! NAUZUBILLAH !
ALLAH saja yang tahu perasaan aku masa tu
apakah jenis manusia seperti ni???

DIPANGKAH SELEPAS DIEDIT
(MAAF..dipaparkan hanyalah untuk pengajaran semata-mata
DILARANG UNTUK SAVE SAMA SEKALI!)

 ini gambar yang dishare2kan oleh makcik yang bergelar hajjah ni
dan kalau korang tengok komen2 dan apa yang dia tulis kat gambar tu
(tengok profile picture dia...memang laknatuallah!)
dan gambar2 lain yang lebih teruk yang dah sampai tahap mempersendakan islam !
korang akan  rasa lebih geram sampai nak bunuh je makcik ni !
astarafiruallahalazim...

terdetik di hati aku beberapa persoalan
tatkala hati ni tengah panas..geram
agama sendiri dipersendakan..
persoalan aku cukup mudah dan jelas

apa motif makcik yang mengelarkan dirinya hajjah ni
share2 kan gambar2 teruk seperti ini?
adakah untuk  menaikkan kemarahan umat islam?
dan
daripada mana sumbernya?
siapakah yang sanggup mengedit2kan gambar sehina ni?

atau mungkin
makcik ni islam betul?
atau mungkin sudah murtad?

mohon semua melihat sendiri realiti yang sebenarnya
jom kita selongkar siapa sebenarnya
makcik hajjah sitt al-wuzara ni??


sama2 kita berisytifar..
semoga makcik hajjah ni dilaknat oleh ALLAH SWT akhirat kelak
semoga makcik ni akan mendapat balasan yang setimpal
AMIN


firman ALLAH SWT dalam surah Al-Taubah ayat 74 yang bermaksud :

''Mereka bersumpah dengan nama Allah, bahawa mereka tidak mengatakan (sesuatu yang buruk terhadapmu), padahal sesungguhnya mereka telah mengatakan perkataan kufur, dan mereka pula menjadi kafir sesudah melahirkan Islam, serta mereka berazam untuk melakukan apa yang mereka tidak akan dapat mencapainya (iaitu membunuhmu). Dan tidaklah mereka mencaci dan mencela (Islam) melainkan setelah Allah dan RasulNya memberi kesenangan kepada mereka dari limpah kurniaNya. Oleh itu, jika mereka bertaubat, mereka akan beroleh kebaikan; dan jika mereka berpaling (ingkar), Allah akan menyeksa mereka dengan azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan di akhirat; dan mereka tidak akan mendapat sesiapa pun di bumi ini, yang akan menjadi pelindung dan juga yang menjadi penolong''

sama2 kita sebarkan maklumat ini..insyaAllah..

11 comments:

sweet stalker said...

ya allah..manusia sekarang. terkejut i tgok gambar2 tu.

[ h a f i z ] said...

Astaghfirullahala'zim,,, ape nak jadi ngan dorang ni.
semoga Allah memberikan hidayah kpade dorang ni..
insyaAllah, Amiin....

иʋя ƨʏαяιʓα иαтαƨʏα said...

nauzubillah min zalik...

иʋя ƨʏαяιʓα иαтαƨʏα said...

nauzubillah min zalik..

khai said...

yup..sama2 kita berdoa makcik ni akan mendapat hidayah dan rahmat daripadaNYA..

MAiCHER said...

Allah jea tahu perasaan saya tyme baca tentang makcik ni. saya baru tau dia ada account fb.

sebab saya mengenali makcik ni melalui blog dia.

ni link dia.
http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/

lagi teruk daripada kat fb.
saya tak rasa dia orang islam.

semoga dia mendapat balasan yang setimpal dengan apa yang dia buat. wallahualam.

khai said...

dripada yg dipost,mmg nmpk cam dye bukan islam
teruk2..
iA..sme2 kite doakan dye akan berubah

Anonymous said...

Dia ni mmg bukan org Islam. Dia nk merosakkan akidah orang Islam secara halus. Skrg ni akaun facebook dia dgn blog2 lain dah kena tutup…ytapi sayang…sekarang ni dia tgh bermaharajalela dgn satu akaun blog dari USA yg lain yg menjamin kekebalan dia. Nampaknya dgn akaun blog baru ni x der sapa bleh halang dier….sangat eksen…siap cakap lagi “web blog kafir ni baik dgn makcik. x de sapa bleh usik makcik..” cisss…macam nak rejam dgn batu je masa baca ayat ni….astaghfirullah…sabar…. ini blog dier….

http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/

Azira...Nozie...Kechik said...

ni namanya saiko...sakit...semoga terima balasan Nya nanti. Tak malu duduk atas Bumi/Dunia Allah cipta..hishh

Ibrahim Ismail said...

Rileks bro. Banyak2 beristighfar. Ujian datang dari pelbagai sudut menguji keimanan kita.

old_trafford said...

Edentiti blog tu dah didedah oleh Hacker dari gaysec.org

Wajah Sebenar Makcik Hajjah Sitt AlWuzara Didedah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...