Wednesday, February 22, 2012

CSKA Moscow vs Real Madrid : memorable experience !

Alhamdullilah
masih di beri pinjaman nyawa oleh pemilik yang abadi
masih di beri kesempatan menikmati segala keindahan dan kecantikan duniawi
semuanya bersifat sementara dan tiada yang kekal di sebaliknya :)

mood aku happy hari ni
sebab hanya ada 1 kelas je n kelas tu start lambat kul 3 petang! *rehat2 lu pagi :D
apa yang pasti,aku happy sebenarnya bukan kerana ni sahaja
tapi sebab match yang aku tengok LIVE depan mata semalam !
memang sengit,terbaik n meletop !

CSKA Moscow menerima kedatangan Real Madrid ke Moscow !

kedua-dua kelab gergasi Eropah ni sedang mengintai peluang tuk ke Suku Akhir UEFA Cup
permainan yang sangat menarik daripada kedua2 pasukan
counter attack,jaringan menarik CR (Christina Ronaldo) pada minit awal permainan
yang mulanya menghampakan seluruh peminat CSKA 
dan gol penyelamat dan penyudah daripada pemain CSKA,Wernbloom
menjadikan 90 minit yang cukup mendebarkan dan menghangatkan !
walaupun suhu yang sejuk mencapai minus degree di dalam stadium *mengigil jugak aku :D

*some of the story at Luzhniki Stadium,Moscow

suasana yang cukup padat di dalam stesen bawah tanah METRO seawal jam 7.30 malam (sejam setengah sebelum perlawanan bermula)

video
semangat membara peminat2 CSKA 
CSKA Moscow kebanggaan rakyat Russia !



kawalan keselamatan yang cukup ketat di luar stadium
*ambil masa hampir 40 minit tuk masuk kedalam stadium !
1st time masuk luzhniki stadium !

video
opening of the match..memorable experience forever !



KICK OFF ! GO GO CSKA !
penangan CR memang terbaik
perkara biasa time football match
mereka bersemangat!
part ni aku suka..bendera Syria dikibarkan ! :)
vandalisme dimana2 :|

aku n kawan2 keluar stadium awal minit ke 85 sebab bimbang berlaku rusuhan di akhir perlawanan
namun agak terkilan n kecewa sebab time kitaorang keluar,bunyi sorokan menggegarkan stadium
sebab CSKA menjaringkan 1 gol tuk menyamakan kedudukan
TAHNIAH CSKA MOSCOW!
teruskan perjuangan tuk match seterusnya kembali lagi di bumi Moscow! :)

GO GO GO CSKA Moscva!

ternyata bola sepak menyatukan seluruh rakyat Russia tanpa mengira agama dan bangsa
mereka bersorak berteriak bersatu hati mengibarkan bendera dan mafla
demi pasukan kebanggaan mereka
dan begitu juga kita di bumi Malaysia :)

6 comments:

puteraimpian75 said...

perghhh..CR terbaik!!

noor nabilla fattin said...

Untungnya dapat pergi haha hari tu nak beli tiket tapi xdpt dh hoho , maybe next time :)

Miss Butterfly said...

amboiii.. sakannn.. huhuhu

khai said...

puteraimpian:CR mmg terbaik mlm tu.tpi overall real mein xbrpe baik :)

khai said...

noor nabilla fattin:aishh rugi tu xpegi.hahah..xpe2 pas ni mybe MU plak dtg.beli tiket awal2:)

khai said...

miss butterfly:bukan senang match uefa dtg moscow..amik peluang di tgok.mmg terbaik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...