Sunday, February 12, 2012

Pictures Of The Year 2011 CONTEST *WINNER


syukur dipanjatkan buat Ilahi
masih diberi kesenangan dan keupayaan untuk menjalani kehidupan duniawi
tiada yang lebih sempurna selain bersyukur kepadaNya :)

ibu kota Soviet mencapai suhu yang paling sejuk hari ni : -23 degree
*nasib baik hari ni cuti minggu.just tengok suasana ikut tingkap je 
alhamdullilah..walaupun perit nak lalui tapi tu satu pengalaman dan nikmat 
daripada sang Pencipta..anggaplah ia bukan dugaan tapi sesuatu yang perlu ditempuhi :)

dan seperti yang korang semua ketahui
selepas hampir sebulan pencarian 
selepas pelbagai tapisan sehinggalah Top 20 yang terbaik
akhirnya hari ni adalah titik noktah penghujung dan kemuncaknya
hasil percaturan MARKAH JURI (70%) dan UNDIAN (30%)


dan hari ni melalui entri ni saat ni :
aku nak umumkan 
2 Pictures Of The Year 2011 !

"siblings are the people we practise on,the people who teach us about fairness,cooperation,kidness and caring.So,please appreciate them as much as you appreciate yourself!"

"Kenangan bersama murid Pendidikan Khas semasa Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan di Kuching. Tak sangka hari tu, dari sikap pemalu di sekolah, mereka jadi jurucakap yg petah di depan pengunjung!"


Tahniah buat 2 pemenang yang telah berjaya !
mereka akan memenangi special gift from  :
Hard Rock Cafe Moscow*Original ! :)

dan aku jugak nak umumkan TOP5 (tempat ke3,4 dan 5) 
tahniah buat korang !

"Duduk berhimpit-himpit dah macam sardin, orang ramai tengok pun kami buat tak tau, ala ape nak dimalukannya, kami kan Geng Bas Sekolah, dan inilah memori terindah 2011"

"bersama sentiasa riang.
berjauhan pasti rindu nak pedajal memasing.
awesome person, with awesome joking.
that is not what we have go through, 
but the time we spent with.
it is the great moment"



*officially graduated pada tanggal 22 september 2011 ! Alhamdulillah :) things end, but memories last forever ^^ nobody said life would be easy, but they just promised it would be worth it.

berikut adalah MARKAH PENUH bagi setiap TOP20 :


TAHNIAH buat semua TOP20 Pictures Of The Year 2011 Contest <klik sini
korang adalah terbaik ! :)

dan TAHNIAH jugak buat semua 97 contestant Pictures Of The Year 2011 Contest
Alhamdullilah..26 hari pencarian peringkat awal akhirnya aku dapat belajar satu perkara
setiap orang mempunyai memori yang tersendiri dan ianya boleh diungkap melalui sesuatu gambar :)
KLIK SINI <video 97 contestant

dan di kesempatan ni gak
aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat semua juri yang bagi full support !
*mereka semua dah sah jadi juri Professional :p

buat semua pengundi2 
dan buat semua yang menjayakan contest ni sepanjang sebulan ia berlangsung
terima kasih !

akhirnya semua dah terjawab
sesiapa pun pemenang dan sesiapa pun yang tak menang
antara tuah dan rezeki
bersyukurlah kepada Ilahi
korang semua adalah terbaik
dan setiap daripada kita mempunyai memori yang tersendiri
pengalaman dan kenangan yang takkan mampu diungkap dek kata
dan ianya hanya mampu digambarkan melalui sekeping gambar yang cukup bermakna :)

aset sesuatu gambar bukan dinilai dari segi kecantikan tetapi kepentingan n cerita yg terungkap disebaliknya.ternyata gambar yg berkualiti memberi makna dan nilai yang tersendiri walaupun sekadar biasa dipandangan mata :)
-PicturesOfTheYearContest2011

20 comments:

fariha said...

tahniah to the winners..

IQ = Iez Qis said...

dapat top20 pun da kira memang best..tahniah kepada pemenang! =)

@dD@ said...

takhirnya, walaupon xmenang tp ttp hepy :)coz dpt masuk top20 ..
next time wat contest ag taw :)

:: Khai Artzfar :: said...

tahniah buat semua pemenang.. :D

capt. keon alhan said...

wahh...sy guest betullah...undi for en zamani...seriously,that pic is 'something' mcm byk story...

eh,sibuk komen lupa pulak,,,,

TAHNIAH utk winners!!!!!!!!

Gary Asip said...

gambar budak ngan belon tu ohsem!! :)

mate saya bulat said...

hehe. congrates for the winner. saya cuma dapat no. 4 je (:

luqman zakaria said...

suke last picture! awesome.. :P hehe

::Miss Hearty:: said...

wahhhh..tahniah for the winners ! walaupun sy tak menang tp still heppy dpt tempat ke-5 :)

Nurul Iman Rosman said...

Walaupun saya dapat tempat ke-3, tp bersyukur sangat.

Congrates to the winners! :)

yaya's said...

Syukur, Alhamdulillah! Terima kasih admin :DI

hazanis said...

tahniah kepada pemenang..:)

NiaLidia. said...

yeayyyy !
zamani menang :D
hehe

kakngah said...

tahniah pd yg menang..

khai said...

alhamdullilah..tahniah buat 2 pemenang,semua TOP20,semua contestant..tiada istilah menang n kalah,semuany terbaik.terima kasih semua jayakan contest ni :)

Zamani said...

Alhamdulillah! Gambar Zam terpilih~ huhu.. terharu gilerrr

thanks Nadia sbb gtau kt blog zam td, zam lupa nak tgk update dr Khadari

Ps:Mr Khadari~ Thanks utk contest ni! :))

khai said...

tahniah buat zamani n yaya's !
u all r the best :)
most wc:)

nur chahaya Abadiey said...

tahniah utk all da winners.. :D

sha my heart said...

cantik2 gambar diorang ek =)

tahniah kpd Khad sb berjaya anjurkan contest =)

khai said...

nur n kak sha : alhamdullilah..tahniah kpd pemenang.tkasih atas ucapan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...