Wednesday, February 1, 2012

Pictures Of The Year 2011 CONTEST : pengumuman PENTING*


salam buat semua blogger
lama dah menyepi tanpa berita
alhamdullilah..cuti sem yang sangat menarik n best
walaupun kekadang ade jugak mari perasaan bosan
nak je aku terjun tingkap.hak8


tahniah dan syabas buat semua contestant
Pictures Of The Year Contest 2011 
yg dah hampir 90 orang!
alhamdullilah
semuany hebat-hebat belaka

namun pemarkahan masih belum dibuat
dan sekarang ni aku nak umumkan 1 berita 
yang TARIKH TUTUP PENYERTAAN AKAN DITUKARKAN
dari 9.Februari 
kepada TARIKH BARU : 5.Februari
maaf sgt2 atas sebab yang tak dapat aku elakkan

dan kepada semua yg masih belum publishkan entri contest korang
cepat publish sebelum 12.00 tengah malam (waktu Malaysia) 5.Februari!

cepat masih ada 4 hari gi!

*dan buat semua contestant yg dh join,insyaAllah lepas tutup tarikh penyertaan,
aku akan publishkan 1 movie khas tuk announce semua contestant yg bertanding :)

tarikh pengumuman TOP 20 dan seterusnya pemenang akan diberitahu kemudian
*insyaAllah seminggu selepas tarikh tutup penyertaan

TAKE NOTE kawan2
dan maaf atas segala kekalutan dan perubahan tarikh :)
wish you all BEST OF LUCK!

kepada yg masih belum submit entri tuk contest,
sila tekan link ni : KLIK SINI

21 comments:

:: Khai Artzfar :: said...

hahaha.. tak sabar weyh..bape ari je lagi..entah dapt ke x.. haha U_U

khai said...

khai : haha..sabo2.good luck bro

nenEk SyAnie said...

xpe lg cpt lg bgus..klau lg lmbat x tido mlm nenek d buatnye..hahahha :D

yaya's said...

Tak sabar nak tengok movie tuh. Nebes ne nebes! HAHA :D

khai said...

nenek syanie:haha..ade seminggu lagi.iA lena lagi tido harap2ny :D

yaya's:haha..simple je.tuk announce sume contestant :p

Noraien said...

ade movie ?sound interesting :)

khai said...

noraein:just a simple video making..insyaAllah :)

Nurul Iman Rosman said...

okay, take noted!
thanks ye, cepat lah bgtau pemenang nye. tak sabar ni. hehe ;)

khai said...

iman:insyaAllah pengumuman Top 20 then bru winners:)

Adam Haiqal said...

:)

khai said...

:)

♥ asma ♥ said...

=.=

khai said...

>.<

me_yanie said...

eh2..ai ni la kn..>_<

btw,yanie ad tag abg dhori kt belog..t jenguk2 la ep..^_^

.rENEx. said...

huhu..tak sabar nak tunggu result top 20 :)

khai said...

yanie:yup.dh bukak.nice one.thanks tag :)

renex:huhu..good luck yup :)

nenek pink! said...

kenapa saya tk boleh tengok contestants ?. :(

khai said...

nenek pink:sebnrny lam proses nk upload video contestant ni.cuma ade maslah skit.sorry :)
*tgh setelkan masalah

sha my heart said...

uui, majunya adik akak ni.. tahniah. 90 penyertaan tu.

cuba la cara yg kak sha ajar tu ye. harap menjadi =)

khai said...

kak sha:bese2 je kak.tkasih
alhamdullilah.cara akak tu menjadi
thanks kak :)

iZZAh HaFizAh said...

anda tlh di tag di my blog..http://izz9994.blogspot.com/2012/02/tagheee.html#more
join me..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...