Monday, February 6, 2012

Pictures Of The Year Contest 2011 *Contestant


Alhamdullilah masih diberi pinjaman nyawa oleh pemilik yang abadi
masih juga diberi nikmat melihat mendengar tuk merasai segala keindahan duniawi
syukur dipanjatkan buat Ilahi

hari yang mendung berlatarkan suhu -12
minggu terakhir sebelum masuk spring session
mood nak belajar pun dah makin kurang ni :|

Alhamdullilah
hampir 26 hari mencari2 Pictures terbaik sepanjang 2011
akhirnya menemui penghujungnya
banyak pengalaman yang dapat aku pelajari dalam menjayakan 1st contest aku ni
ada gambar yang xdapat nak di copy,ada jugak masalah gambar bersaiz kecil
dan ada jugak post entri contestant yg terlepas pandang
*baru aku tahu bukan senang nak anjurkan contest melibatkan blogging :)



dan hari ni
aku nak umumkan
*97 contestant
yang dah sah bertanding tuk merebut kejuaraan :
Pictures Of The Year 2011




"aset sesuatu gambar bukan dinilai dari segi kecantikan tetapi kepentingan n cerita yg terungkap disebaliknya.ternyata gambar yg berkualiti memberi makna dan nilai yang tersendiri walaupun sekadar biasa dipandangan mata"

nantikan pengumuman Top 20 pada :
08.Februari ni
melalui my page blog :
*kesemua gambar Top20 akan diupload dan pengumuman Top20 hanya akan diumumkan melalui page blog ni
juri bersama untuk pencarian Top 20 : heryrun-miey.blogspot.com

dan pengumuman 2 pemenang melalui entri blog pada :
12.Februari ni 
pemenang2 akan memenangi special gift from Hard Rock Cafe Moscow!

pencarian Top20 kini bermula!
nantikan keputusan dua hari gi
best of luck tuk semua :)

18 comments:

yad'z said...

buatlah pilihan yang bijak .. hehe...

btw, congrats for penyertaan yang memberangsangkan........ =)

MERAN QAMAR said...

AEMPAT ada terjebak....tq bro....

http://aempat.blogspot.com/2012/02/aempat-photographer-pakej-1.html

you all terjah ek meran ada pakej photographer perkahwinan pakej pertama edisi 1malaysia hahahaha

♥ asma ♥ said...

lagu korea tros. BOF. kuang3~~

khai said...

yad'z : alhamdullilah..insyaAllah :)

meran qamar:haha..bereh2..insyaAllah bro

asma:lagu best tu.*bru mari minat tgok cite korea sjk cuti pnjg ni :D

shadiey said...

yg blog you're mine and i'm yours tu salah link lah.. link nye ' shadiey11.blogspot.com '

:: Khai Artzfar :: said...

hohoho gambar gua masuk gak pencalonan.. eherherher thanks incik dafi mexico hahaaa

capt. keon alhan said...

wahh,,,berdebar nieyh...

remyhazza said...

biler tgk calon2 tu..... jauh pic remy tertinggal.... he3
anyway congrat in advance sapa yg berjaya nanti......

khai said...

sha:maaf sha..mungkin ad kekeliruan tu.noted :)

khai:haha..pape jela bro..no hal..good luck!:)

cap. leon:good luck tuk esok yup!:)

remy:hehe..sume the best!
good luck yup:)

Nurul Iman Rosman said...

lagu-lagu dalam video semua best-best. cepat2 pilih gambar ;)

khai said...

nurul iman:tunggu keputusan beberapa jam je lagi.tgh pemilihan :)

Luqman said...

wow..bestnyer..bru tau ade contest ni..klau tau awl2,dh lma msuk skli..hmmm :(

khai said...

luqman:maaf tarikh penyertaan dibuka xsmpai sebulan..tunggu contest seterusny.insyaAllah :)

Snazzy Naz said...

walaupun tak terpilih, naz akan vote gmbr yg layak :)

caer sasuke said...

salam singgah dari caerwhizz.net..wah ade contest erk..adoi terlepas..huhu

khai said...

snazzy:xpe.yg pasti semua contestant 97* hebat2 belaka.korang adalah terbaik.video tu khas tuk menghargai semua contestang yg terbaik!:)
tahniah ;)

caer:mungkin publisiti contest ni kurang.papepun,nantikan contest lain.insyaAllah :)

Nursyahira izzati Ngadimon said...

waaaa ! dup dap dup dap ! thanks bro sbb bagi chance eyraa join eypp !!!

khai said...

nursyahira:semua terbaik..walaupun xdpt top20,gmbr sya ttp ade makna yg tersendiri.susah nk pilih top20 ari tu.pape pun tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...